Perquè la vida és un intercanvi!

Què és Ecotracte?

I si l'economia fos una altra cosa? Realment som més feliços si tenim més ingressos?

Ecotracte.org és un concepte innovador que impulsa el comerç local a través del consum col·laboratiu i solidari, aprofitant els avantatges d'una plataforma de banca on-line que permet fer transaccions mitjançant una unitat d'intercanvi alternativa i complementària a l'Euro. 

Qualsevol persona, comerç o entitat en pot formar part oferint o demanant favors i serveis, comprant, venent o regalant productes... i molt més!, constituint una comunitat d'intercanvi que posa per davant altres valors que els purament lucratius i que fomenta lligams socials entre els seus membres, esdevenint una xarxa de suport mutu. 

Som un projecte obert i flexible, en millora constant per tal d'adaptar-lo a tota mena de propostes i suggeriments. Digui la teva! 

Ecotracte fa costat al petit comerç i dóna suport a tot allò relacionat amb l'economia alternativa, les teràpies naturals, els productes artesans i/o ecològics i les iniciatives sensibles amb el medi ambient, com són el reciclatge i la reutilització d'objectes entre d'altres. Som alèrgics al capitalisme i fans del pensament crític. Si vols saber més sobre Ecotracte, pots llegir aquest article.