Perquè la vida és un intercanvi!

Com es dirà l'EcoPunt? Participar té premi!


Benvolgut/da soci/a,


Continuem treballant per millorar i difondre el portal i ara li volem donar un nou impuls.


Entre moltes altres iniciatives que tenim rumiades i volem implementar, hem pensat en donar un aire més nostre, proper i amb més personalitat a l'EcoPunt, batejant-lo amb un nou nom.


Nosaltres hi posem l'eina per publicar anuncis, contactar i fer transaccions sense utilitzar l'euro, però ets tu la part més important del projecte, el que hi dónes contingut i ho fas possible. És per això que et demanem que siguis tu qui proposis el nou nom de la teva moneda alternativa.


Per inspirar-te una mica et podem dir alguns dels noms que han triat altres iniciatives semblants a Catalunya:

Un dels més usats és l'Eco més un sufix, d'aquí en deriva el nostre EcoPunt, al Ripollès i Garrotxa fan servir el Trock, a Vilanova i la Geltrú la Turuta, que és el nom d'una dança típica de l'indret, a Santa Coloma de Gramanet usen la Grama, a la Conca de Barberà el Tros, a les comarques del nord el Piri, a Alacant el Dàtil, ...un banc de temps de València l'anomena Tictac, a Ses Illes han triat noms com el Xot, el Talaiot o el Talent...


Tal vegada un nom curt i amb ganxo, fàcil de pronunciar i escriure, relatiu a quelcom típic del nostre àmbit bàsic d'actuació (Osona i comarques veïnes) o al món de l'economia alternativa i solidaria lligat a la moneda social, o simplement un mot simpàtic, original i modern que res tingui a veure amb tot això. Fés volar la imaginació!


No tinguis pressa, rumia... si ara no se t'acudeix res, pren-te uns dies per pensar-ho, pregunta... i quan se t'encengui la bombeta, ens envies el nom proposat omplint aquest FORMULARI DE PARTICIPACIÓ 


El termini per rebre les propostes comença ara mateix i finalitzarà el dia .................... a les 12 de la nit.


Exhaurit el termini, l'equip d'Ecotracte escollirà un nom valorant criteris com la originalitat, visió social, força comunicativa, fonètica, versatilitat, vinculació amb el projecte o arrelament amb el territori, entre d'altres.


Després i per correu electrònic, et farem saber quin ha estat el nom escollit i l'afortunat/da del premi.

També ho publicarem al web i a les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter). Si es dóna el cas que el nom escollit hagi estat proposat per més d'un soci/a, tindrà prioritat aquell que primer hagi respost al formulari.


Si el nom que has proposat és l'escollit, seràs el guanyador/a d'un PREMI DIRECTE!! consistent en un TV Led HD de 24'' cedit per gentilesa del comerç col·laborador Kit Servei Tècnic.

Si no has estat tu, no et desanimis!, doncs pel sol fet de participar, entres automàticament en el SORTEIG d'un ....................................... ofert per gentilesa de l'establiment col·laborador Cafeteria-Restaurant La Reciclària (enllaç pendent). Molta sort!! 


Només serà un canvi de nom, però un nom que se'n sentirà a parlar!


Com es dirà l'EcoPunt?


*IMPORTANT : PER PARTICIPAR AL SORTEIG I OPTAR AL PREMI DIRECTE ÉS IMPRESCINDIBLE QUE PUBLIQUIS ALMENYS UN ANUNCI A ECOTRACTE DINS EL TERMINI INDICAT. 
Entra a Ecotracte amb el teu nom de soci i contrasenya, clica el quadre Publicar anunci, omple les dades i entra al sorteig!


Aquí pots consultar les bases del sorteig 


L'equip d'Ecotracte